Menu Sluiten

Energiezuinige Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Industriële Led Verlichting – Kantoorverlichting – Led Panelen – Led Partner – 

Wenst u meer info over energiezuinige verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Om ervoor te zorgen dat u energiezuinig omgaat met uw verlichting kan u overwegen om over te stappen naar LED lampen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Energiezuinige verlichting

interesse of wilt u meer weten contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie wij zoeken samen met u naar een optimale energiezuinige oplossing. The power of light desinfectie als gerenommeerd verlichtingsexpert hebben wij al meer dan jaar ervaring in energysaving. Naast het ontwerpen en uitvoeren van moderne verlichtingsinstallaties met als doel een effectieve energiebesparing en een optimaal verlichtingsniveau zijn we nu n van de eerste gecertificeerde uvc installateurs in de benelux. Samen met u zoeken we naar een optimale oplossing om uw ruimte virusvrij te maken en zo te genieten van virusvrije gezonde lucht. Uvc waarom het topic van vandaag bacterin virussen en s.

skip to main content user login username password request new password languages nl en fr de home merken plaatsing lichtstudie promoties sfeerbeelden techniek sociaal contact goed verlichten met minder energie hoe uw huis goed verlichten in elk vertrek van uw woning hoort een basisverlichting. Die bestaat meestal uit een plafondarmatuur of enkele wandarmaturen die de ruimte overal egaal verlichten energiezuinige verlichting met gegarandeerde rendementsstijging Maar in de leeshoek de tvhoek of boven een werktafel is ook plaatselijke verlichting nodig. Verspreid zoveel mogelijk de lichtpunten. Zo vermijd u schaduwen al te grote contrasten en kleurvervormingen. De lichtpunten mogen bovendien niet verblinden. Daarom is indirect licht de beste keuze. Indirect licht wordt via muren en plafond weerkaatst en zorgt voor een gezellige sfeer in uw huis. Uw sfeerverlichting is helemaal af als u hier en daar wat speelse lichtaccenten aanbrengt. Een smalle of bredere lichtbundel creert de juiste contrasten. Richt een spotje op een schilderij en het krijgt de aandacht die het verdient. Hoeveel licht hebt u nodig onze lic.

Data over Energiezuinige verlichting

home eigen terrein design amp modern klassiek amp retro buitenverlichting ledverlichting merken promoties contact maandag november zijn wij gesloten. Vanaf januari zijn rookmelders verplicht in elke vlaamse woning. De kleinste elegantste met jaar batterij en jaar waarborg met en keuring nog steeds aan de scherpste prijs netto euro Ons aanbod van energiezuinige verlichting nu ook de kleinste elegantste hittemelder leverbaar like en deel ons op facebook prijsbewust en energiezuinig verlichten met ledverlichting lsquot lichtpunt is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in ledverlichting te geel voor binnen en buiten. De verlichting van de toekomst en het heden ledverlichting is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar nieuwe binnen en of buitenverlichting. Deze verlichting is een uiterst milieuvriendelijke energiezuinige en op termijn ook zeer prijsbewuste investering. Vervang uw klassieke lampen door energiezuinige ledlampen type retrofit of opteer voor nieuwe verlichtingsarm.