Menu Sluiten

Kwalitatieve Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over kwalitatieve verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Kwalitatieve Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwalitatieve verlichting

bezoek op afspraak nederbroekstraat destelbergen bel ons download brochure home over belle pools ppc zwembaden van ontwerp tot plaatsing projecten blog contacteer ons menu home over belle pools ppc zwembaden van ontwerp tot plaatsing projecten blog contacteer ons home ppc zwembaden op maat belle pools is fabrikant van stijlvolle kwalitatieve zwembaden. Vraag nu uw gratis oferte ppc zwembaden op maat belle pools is fabrikant van stijlvolle kwalitatieve zwembaden. Vraag nu uw gratis oferte ppc zwembaden op maat belle pools is fabrikant van stijlvolle kwalitatieve zwembaden. Vraag nu uw gratis oferte ppc zwembaden op maat belle pools is fabrikant van stijlvolle kwalitatieve zwembaden. Vraag nu uw gratis oferte ppc zwembaden op maat belle pools is fabrikant van stijlvolle kwalitatieve zwembaden kwalitatieve verlichting prijs aanvragen Vraag nu uw gratis oferte previous next grooth.

home over ons verlichting binnenverlichting buitenverlichting domotica nieuwbouw renovatie contact wie zijn wij wij hebben reeds meer dan jaar praktijkervaring in nieuwbouw renovatie winkels horeca en industrie in zijn we gestart met electriciteitswerken franky van cleemput en ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in ons vakgebied.. Wij zijn gespecialiseerd in algemene electriciteitswerken zowel in renovatie als nieuwbouw electrische verwarming verlichting en domotica dit enkel met kwalitatieve materialen. Zowel voor particulieren handelszaken en bedrijven. Onze troeven wij staan in voor een kwalitatieve afwerking van uw project steeds in samenspaak met u als klant. Al onze werken worden met de grootste zorg en een perfecte service uitgevoerd. Uw wensen en onze inbreng is de perfecte combinatie.

Het terrein van Kwalitatieve verlichting

inforvinstall.be bedrijfswageninrichting inrichting maatwerk wandbescherming dakdragers beveiliging verlichting elektriciteitswerken nieuwbouw renovatie verlichting domotica video parlofonie contact select page bedrijfswageninrichting inrichten van bestelwagen en bedrijfswagen. Inrichten van bedrijfswagens van bestelwagen tot bedrijfsauto bent u op zoek naar een specialist in bedrijfswageninrichting wij toveren uw bedrijfsvoertuig om tot een een waar pareltje op maat van uw wensen bent u geïnteresseerd in de prijs van kwalitatieve verlichting Zo beschikt u over de ruimte en indeling die u wenst en kunt u perfect uw job uitvoeren. Wij zorgen voor een optimale inrichting zodat u efficint en ergonomisch kan werken en al uw spullen logisch kan ordenen. Onnodig zoeken en tijdr.