Menu Sluiten

Led Lichtplan

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Industriële Led Verlichting – Kantoorverlichting – Led Panelen – Led Partner – 

Wenst u meer info over led lichtplan kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Lichtplan met LED lampen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Led lichtplan

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation over ons toepassingen merken referenties service opleidingen lichtplan aanvragen laas faq downloads jobs contact nl en fr merken neko sinds biedt neko design led oplossingen tegen een heel competitieve prijs kwaliteit verhouding.door het europese denken en de chinese efficintie te verenigen heeft neko zijn bedrijfsfilosofie think design gecreerd led lichtplan passend voor uw firma Neko ledarmaturen zijn vanaf het begin duurzaam geproduceerd en zijn uitsluitend voorzien van premium ledchips van gerenommeerde fabrikanten als cree samsung en citizen. Alle genstalleerde drivers zijn voorzien van een eneclabel en elk neko product heeft jaar garantie. Bekijk het volledige productaanbod van neko via deze link productaanbod neko .

light unit winkel advies interieur realisaties contact eshop menu ga naar winkel what unit light unit assortiment verlichting interieur cashandcarry lichtlabo advies lichtadvies lichtstudie interieuradvies omschakeling naar led expertise bb service levering aan huis twee jaar garantie installatie verlichting contact eshop volg ons op facebook volg ons op instagram bekijk onze bedrijfsfilm volg ons op twitter top showroom verlichting showroom in onze showroom verlichting ontdekken zodra je onze showroom binnenwandelt begint een ontdekkingsreis in een wereld van licht en sfeer. Meer dan merken zijn er op overzichtelijke en mooie wijze gepresenteerd. Jonas huisinstallateur goed licht is onontbeerlijk in een mooi int.

Meer info over Led lichtplan

nieuws contact merk van de maand inspiratie lichtadvies projecten merken over lightfactory menu vraag jouw lichtadvies aan lichtadvies lichtadvies verlichting is zoveel meer dan een centraal lichtpunt in een ruimte plaatsen en het geschikte armatuur vinden. De verlichtingsmogelijkheden zijn vandaag de dag enorm uitgebreid wat bedoelen we met led lichtplan Kortom voor elke specifieke nood of wens bestaat er een geschikte lichtoplossing. Hanglampen wandlampen vloerlampen tafellampen indirecte verlichting of spots. Er bestaan tal van mogelijkheden maar wat is nu de juiste keuze bestaande armaturen vervangen door led of enkel de lichtbronnen vervangen halogeen led wattage lumen kleurtemperatuur lux cri zie je door de bomen het bos niet meer onze lichtarchitecten hebben de nodige kennis in huis en begeleiden je graag in de bijzondere wereld van het licht. Je staat versteld wat je met licht allemaal kan. Klop bij ons aan voor lichtadvies en we vinden samen de geschikte oplossing twijfel niet om contact op te nemen graag tot jouw dienst. . Lichtad.