Menu Sluiten

Led-verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Industriële Led Verlichting – Kantoorverlichting – Led Panelen – Led Partner – 

Wenst u meer info over led verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Verlichting Led

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Led-verlichting

menu realisaties nieuws over ons nederlands elektronica domotica systeem led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie contact electronica domotica led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie realisaties nieuws over ons contact xf nieuws blijf op de hoogte met het laatste nieuws en de meest interessante weetjes hier vind je boeiende artikels en het laatste nieuws rondom led verlichting algemene elektronica en domotica. Hierbij geven we je graag tips en tricks op het gebied van energiebesparingen effectiever en efficinter werken met elektronica en de vele voordelen van slimme apparaten. Nieuws led verlichting als werkverlichting meer licht lager verbruik decem.

lichtplan home werkwijze projecten showroom merken acties nieuwigheden koopjes contact koopjes home koopjes hier vind u enkele showroommodellen die te koop staan aan speciale prijzen. Dit vanwege laatste stuks of wegens veranderingen binnenin onze showroom. Wandlicht pujol led showroommodel van euro. Naar euro led-verlichting zijn zeer gewild Kleur grijs led geiumlntegreerde led plafondarmatuur amox slide showroommodel van euro naar euro de gebogen vorm geeft de slide een wendbaar en vloeiend karakter dat het gemakkelijk maakt om te integreren in bijna elke architercturale context. Materiaal glas lampen x tl w wandarmatuur terzani virgin showroommodel van euro naar euro kleur brons lamp x w g wandlicht milan perceval led showroommodel van euro naar euro.

Toelichting over Led-verlichting

home eigen terrein design amp modern klassiek amp retro buitenverlichting ledverlichting merken promoties contact maandag november zijn wij gesloten bent u geïnteresseerd in de prijs van led-verlichting Vanaf januari zijn rookmelders verplicht in elke vlaamse woning. De kleinste elegantste met jaar batterij en jaar waarborg met en keuring nog steeds aan de scherpste prijs netto euro. nu ook de kleinste elegantste hittemelder leverbaar like en deel ons op facebook prijsbewust en energiezuinig verlichten met ledverlichting lsquot lichtpunt is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in ledverlichting te geel voor binnen en buiten. De verlichting van de toekomst en het heden ledverlichting is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar nieuwe binnen en of buitenverlichting. Deze verlichting is een uiterst milieuvriendelijke energiezuinige en op termijn ook zeer prijsbewuste investering. Vervang uw klassieke lampen door energiezuinige ledlampen type retrofit of opteer voor nieuwe verlichtingsarmatuur met ingebouwde ledrsquos. Gebruik uw ecocheques bij ledverlichting het grote vo.