Menu Sluiten

Leveranciers Industriele Led Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Industriële Led Verlichting – Kantoorverlichting – Led Panelen – Led Partner – 

Wenst u meer info over leveranciers industriele led verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Leveranciers Industriele Led Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers industriele led verlichting

home info service portfolio contact jobs afspraak verlichting home info service portfolio contact jobs afspraak van armaturen tot verlichting in bedrijfshallen. Wij hebben de nodige kennis om uw verlichtingsproject in goede banen te leiden. Bij het kiezen van de juiste verlichting houden we tijdens onze lichtstudie rekening met o.a. De veiligheid het energieverbruik de warmteontwikkeling lichtefficintie en uitstraling. Tevens raadt bae solutions zijn professionele klanten aan om bij de installatie van kantoren werkplaatsen bedrijfshallen en magazijnen steeds met duurzame en kwalitatieve led verlichting te werken leveranciers industriele led verlichting verdient geld voor jou Naast de lichtstudie staan wij ook in voor het ontwerp en de installatie. Industrile verlich.

home over ons domeinen service amp advies dealers referenties downloads contact wie zijn wij… En wat kunnen we voor u betekenen krachten bundelen maakt je sterker en innovatie verzekert de toekomst dat is een feit midden kozen we voor een transformatie een nieuwe naam een nieuw logo een nieuwe strategie … Een mooie toekomst samen met een vernieuwde uitstraling heeft deze rebranding gezorgd voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten. Novilum breidt het gekende gamma ook aanzienlijk uit met o.a. Industrile binnenen buitenverlichting sportveldverlichting en een nieuw gamma aan technische en decoratieve ledverlichting Aandacht over leveranciers industriele led verlichting Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten duidelijker wie we zijn wat we doen en waar we naar toe willen. Het is dus belangrijk om onze ambities beter te comm.

Feiten over Leveranciers industriele led verlichting

home verlichtingscan energiezuinige verlichting led tl verlichting led lijnverlichting led panelen ip verlichting led highbay aanwezigheidsdetectie noodverlichting branches sportaccomodaties industrile logistiek kantoorgebouwen onderwijs gemeenten vereniging van eigenaren diensten besparingscheck energiefactuur controle lightlease energie investeringsaftrek lichtberekening energie nen energie onderzoek energie levering energiemonitoring referenties contact neem contact op over energyfirst selecteer een pagina led lijnverlichting bespaar met energiezuinige led lijnverlichting energiezuinige led lijnverlichting voor bedrijfshallen en sporthallen in veel bedrijfs en sporthallen wordt noggebruik gemaakt van conventionele tllijnverlichting. Deze verlichting verbruikt onnodig veel energie en de tl lampen hebben een korte levensduur. Daarom is het aan te raden om deze armaturen te renoveren met led tl lampen retrofiten anders te vervangen voor nieuwe led lijnverlichting. De nieuwe lijnv.