Menu Sluiten

Lichtadvies

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtadvies kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtadvies

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtadvies

home activiteiten algemene elektriciteit domotica verlichting lichtadvies lichtplan lichtstudie energietechnieken zonnepanelen energiebeheer laadpalen batterijen engineering as a service portfolio contact jobs webshop winkelmand afrekenen mijn account verlichting lichtadvies wat is een lichtadvies bij een lichtadvies gaan we voor jou de gepaste verlichtingstoestellen uitzoeken in een bestaande situatie lichtadvies prijs Dat kan voor dat ene plekje waar je een echte eyecatcher zoekt zijn maar ook voor een volledige woning tuin handelszaak wat mag je van ons verwachten als we voor jou een lichtadvies uitwerken kennismaking door middel van fotos of een bezoek ter plaatse bespreken we jou lichtvraag. voorstel lichtadvies tijdens een online gesprek ontvang je het afbeeldingendossier en de offerte.

home diensten merken projecten koopjes contact lichtplannen en een bezoek aan onze showroom zullen enkel op afspraak van dinsdag tem zaterdag kunnen geregeld worden. Gelieve ons daarvoor telefonischtel. of via mail te contacteren. Home diensten merken projecten koopjes contact disclaimer hoewel pierre withaeckx lichtadvies de informatie beschikbaar op deze pagina met grote zorg samenstelt sluit pierre withaeckx lichtadvies alle aansprakelijkheid uit met betrekking tot de informatie die in welke vorm dan ook via de site of op papier wordt aangeboden Onze aanbeveling m.b.t. lichtadvies Het opnemen van een afbeelding of verwijzing is uitsluitend bedoeld als een mogelijke bron van informatie voor de bezoeker en mag op generlei wijze als instemming goedkeuring of afkeuring worden uit.

Feiten over Lichtadvies

homepagina inspiratie over berla projecten lichtplan particuliere verlichting retail verlichting horeca verlichting bedrijfsverlichting klantenportaal nieuws contact dag nacht verschil contact inspiratieboek klantenportaal uw verlichting onze passie een eersteklas uitstraling door een combinatie van deskundig lichtadvies en maatwerk ledverlichting van ongevenaarde kwaliteit. Stel na een intensieve verbouwing komt u tot de conclusie dat de zorgvuldig uitgekozen inrichting niet tot haar recht komt. Witte meubels lijken geel lampen geven te veel of te weinig licht en de uitstraling past niet bij uw smaak. Het voelt alsof uw investering onvoldoende resultaat geeft. Dit voorkomt u door goed over de verlichting na te denken. Omdat het lichtadvies van berla lighting rekening houdt met kleurtemperatuur lichtsterkte en positionering krijgt uw ruimte de uitstraling van een vijfsterrenhotel. Particuliere verlichting licht is de ultieme sfeermaker in huis en dient ook nog eens naadloos aan te sluiten op de functie van de ruimte. Berla biedt lichtadvies en ideale ver.