Menu Sluiten

Lichtontwerpers

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over lichtontwerpers kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Lichtontwerpers

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtontwerpers

home kalender in de seine seingevers fotos contact menu menu seingevers dirk ceulemans dirk heeft een graduaat in de sociale readaptatiewetenschappen en volgde cursussen aan het hritcs te brussel en een cursus lichttechniek bij tead vzw. In kwam hij door een studieopdracht vanuit het hritcs in contact met toneellabo arlecchino in lier en hij ondersteunt sindsdien het labo lichtgewijs. Sinds werkt hij als lichtontwerper en lichtadviseur samen met diverse theatergezelschappen. Vanuit zijn ervaring in de sociale en theatersector werkte hij als lichtontwerper technicus mee aan muziektheaterprojecten met maatschappelijk kwetsbaren. Sinds trekt hij als lichtontwerper en lichttechnicus rond met de seine lichtontwerpers passend voor uw onderneming Hij vervulde opdrachten als lichtontwerper voor th.

brick in the wall producten over downloads nieuws contact en nl fr de es it terug muur moor een collectie genspireerd door de moorse architectuur en een stijl die de revival van de exotische oosterse architectuur typeert. De verscheidenheid van de ontwerpen met verschillende decoratieve patronen inspireert de lichtontwerper om deze collectie op te nemen in een grotere waaier van projecten. Het gamma kreeg er ultramoderne ledunits bij zodat u design en energieefficintie kunt combineren. De unieke indirecte wandverlichtingsarmaturen zijn volledig overschilderbaar maar een afwerking met behang goudfolie of tadelakt is evengoed mogelijk. Specs productenmuurmoor producten over downloads nieuws contact contact brick in.

Kennisgeving over Lichtontwerpers

nl nl en fr jobs menu snel navigeren residentile diensten zakelijke diensten privbioscoop portfolio methodologie diensten op maat ons team jobs partners contacteer ons informatie de weven b paal infoeasing.be nl en fr instagram linkedin facebook verlichting exclusieve verlichting voor elke stap verlichting is zoveel meer dan aan uit bediening met een schakelaar meer over lichtontwerpers Verlichting kan een uniek ontwerp echt tot leven brengen. Uw woning verdient indrukwekkende lichtbronnen van hoogwaardige kwaliteit die op een efficinte manier kunnen worden aangestuurd. De voorstellen van onze lichtontwerpers creren een aangename sfeer terwijl onze technici aan de meest complexe toestellen sleutelen om de beste resultaten te boeken. Contacteer ons lichtontwerp grootse verlichting is een combinatie van betoverende verlichtingsarmaturen belichtingstypes en lichtsterktes om een unieke sfeer te creren. Onze experts op het vlak van techniek en esthetiek zullen uw interieur en exterieur doen stralen. Het traditionele lichtpunt in het midden .