Menu Sluiten

Nooduitgang Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over nooduitgang verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Nooduitgang Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Nooduitgang verlichting

molenberg boomsesteenweg krekelenberg bedrijvenpark molenberg molenberglei schelle ligging standingvol en polyvalent hallencomplex waarbij elke bedrijfshal uitgerust is met een uiterst representatief kantoorgedeelte op niveaus. Elke unit biedt een verschillende kantoor magazijnoppervlakte nooduitgang verlichting gespecialiseerde bedrijven Het hallencomplex getuigt van een geraffineerde architectuur en vormt een harmonieus geheel. Gelegen ten zuiden van antwerpen langsheen de a antwerpenboombrussel. Deze centrale ligging biedt een uitstekende verbinding met de ring van antwerpen en het internationale autowegennet. Goede verbinding met de e antwerpen mechelen brussel op minuten van brussel nationaal luchthaven en op minuten van de haven. Beschrijving opslaghallen nieuwbouw betonconstructie met gesoleerde wanden in silexplaten en gesoleerd dak. vrije werkhoogte m polybetonvloer met een draagkracht van ton m gelijkvloerse inrijpoort hoog x breed afzonderlijke personeningang rechtstreekse toegang naar de kant.

home producten toebehoren coblussers brandhaspels waterschuimblussers poederblussers onderhoud tips contact toebehoren brandveiligheid vupa kan ook volgende toebehoren aanbieden branddekens rookmelders comelders pictogrammen brandblusser nooduitgang uitgang hellip noodverlichting klik op de afbeeldingen voor een vergrote weergave De verscheidenheid van nooduitgang verlichting Design amp development by happy syrup .

Het domein van Nooduitgang verlichting

powerlocquet.com nl fr sluiten power light service verhuur over locquet nieuws contact nl fr power light service verhuur over locquet nieuws contact rental light home gt verhuur gt rental light locquet power amp light heeft een volledig gamma aan lichtmasten en armaturen voor tijdelijke verlichting. U kan bij ons terecht voor afhaling van een mobiele lichtmast tot lichtberekening en plaatsing van lichtmasten als terreinverlichting op parkings of campings. Onze verlichting is te verkrijgen met interne generator accu of te voeden op netspanning. voor verlichtingsprojecten van lange duur kunnen we u ook een externe generator aanbieden voor een grotere autonomie. we voorzien niet alleen de lichtmast maar bieden een totaaloplossing met stroomvoorziening plaatsing brandstofleveringen en service. Voor industrile projecten besloten ruimtes hebben we verlichting op veilige spanning noodv.