Menu Sluiten

Parkeergarage Verlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over parkeergarage verlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Parkeergarage Verlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Parkeergarage verlichting

adk bvba a. De keersmaecker bvba home verwarming sanitair warmtepompen elektriciteitswerken verlichting domotica parlofonie onderhoud route contact verlichting voor het plaatsen of vervangen van spotjes verlichting in uw woning of van grote aantallen verlichting industrieel kunnen wij u zeker van dienst zijn. Onze firma staat oa in voor het plaatsen van verlichting in de parkeergarages te antwerpen. Merken philips orbit delta light podium weverducre osram… .

home over ons domeinen service amp advies dealers referenties downloads contact parkings en parkeergarages een nieuwe lichtbeleving wij denken met u mee energiezuinige verlichting van parkings is een van onze specialisaties. Dimbare verlichting die verlicht wanneer nodig en naar een minimum niveau gaat wanneer er geen beweging is parkeergarage verlichting kostenraming Een verlichte parking verhoogt het comfort en het veiligheidsgevoel van uw klanten dit kan door middel van led spots tegen de gevel of lichtmasten. Bij het verlichten van openbare wegen pleinen voet en fietspaden parkeerterreinen en industrieterreinen is een balans in lichtopbrengst energieverbruik lage onderhoudskost en een aanvaardbare aanschafkost van groot belang. Met novilum kunnen wij kwaliteitsvolle oplossingen aanreiken voor elk van deze outdoortoepassingen de voordelen van parkeergarage verlichting Deze armatur.

Feiten over Parkeergarage verlichting

overslaan en naar de inhoud gaan valumax advies studie toelevering zoekveld zoeken hoofdmenu home advies studie verkoop secundair menu over valumax. Privacyverklaring u bent hier home over valumax. Na jarenlang aan de slag geweest te zijn bij toonaangevende verlichtingsfabrikanten in belgi besloot valre bers in om als zelfstandig verlichtingsadviseur en toeleveringsbedrijf te starten. Valumax bvba werd in opgericht. In de beginjaren werd hoofdzakelijk de verlichting van het zweedse fagerhult verdeeld maar gaandeweg heeft valumax zich gespecialiseerd in onder andere het produceren van kleinere volumes ledverlichting voor niche markten zoals parkeergarages magazijnen speciale verlichtingstoepassingen zoals extra hoge a.