Menu Sluiten

Utiliteit Verlichting

Integratech – LED partner voor lichtplanner en installateur. Woningbouw, interieurinrichting, winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden onze energiezuinige oplossingen toegepast en met succes.

LED specialist en partner van lichtplanner en installateur

Bij Integratech leveren wij betaalbare en kwaliteitsvolle LED-verlichting tot bij de professionele partner. Winkelinrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw en industrie, overal werden de energiezuinige oplossingen toegepast en met succes. Een rechtstreeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die wij hanteren.

Aan de productselectie wordt dan ook de grootste aandacht besteed. Bij het selecteren van ons compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste of het product wordt opgenomen of niet.

Onze LED Verlichting

Moest de installateur toch kampen met problemen voor, tijdens of na de plaatsing kan hij rekenen op uitgebreide service vanuit Integratech. Op deze manier is  de installateur verzekerd van een installatie zonder zorgen.

Sinds de opstarting in 2009 is Integratech inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler in de Belgische verlichtingsmarkt. Bedankt voor uw vertrouwen de voorbije 10 jaar!

52926555292655

Meer info

tags: Industriele Led Verlichting – Industriële Led Verlichting – Kantoorverlichting – Led Panelen – Led Partner – 

Wenst u meer info over utiliteit verlichting kijk dan vlug op https://www.integratech.be/nl/ | Verlichting voor utiliteit gebouwen.

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Utiliteit verlichting

infoimaginateelectrics.be facebook google instagram facebook google instagram onze diensten elektriciteitswerken verlichting domotica databekabeling realisaties contact select page elektricien nodig onze diensten algemene elektriciteitswerken u bent op zoek naar een elektricien met de nodige zorg en aandacht voor detail en kwaliteit plaatsen en onderhouden we elektrische installaties utiliteit verlichting bestellen Sinds geruime tijd werken we voor zowel nieuwbouw als renovatie meer en meer met domotica. De vraag van klanten naar een betaalbaar doch zeer stabiel en uitgebreid product bracht ons uiteindelijk bij niko home control. Huisautomatisering dient namelijk flexibel te zijn en vooral toegankelijk voor de klant graag komen we tot bij u om samen te kijken hoe we uw project kunnen.

de ervaring van het studieburo behelst het klassieke gamma comforttechnieken voor gebouwen waaronder elektriciteit midden en laagspanning verlichting en utiliteit datanetten en telefonie brandbeveiliging inbraakbeveiliging en toegangscontrole cctv en camerabewaking fotovoltasche panelen hvac verwarming koeling en verluchting met inbegrip van hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers sanitaire installaties met inbegrip van waterbehandeling regenwaterrecuperatie en een ruim gamma van technieken voor warmwaterbereiding en beheersing van de legionellaproblematiek. Het studieburo voerde ook projecten uit waarbij andere technieken aan bod kwamen stoomproductie en distributie incl Enige aanwijzing over utiliteit verlichting Waterbeh.

Feiten over Utiliteit verlichting

overslaan en naar de inhoud gaan valumax advies studie toelevering zoekveld zoeken hoofdmenu home advies studie verkoop secundair menu over valumax. Privacyverklaring dag valumax is al meer dan jaar gespecialiseerd in technische verlichting. U de meest economische verlichting voor uw bedrijfs of utiliteitsgebouwen leveren is onze missie. Of het nu gaat om uw nieuwe burelen werkplaatsen opslagruimtes koel en diepvriescellen valumax heeft voor u zeker de meest economische oplossing. Onze ontwerpen houden niet alleen rekening met de aankoopprijs maar ook met verbruik en onderhoud tijdens de ganse gebruiksduur van de installatie. Uw energieverslindende verlichting vervangen door een moderne energiezuinige installatie ook daar weet valumax raad mee. Als installateur of zelfinstallerend bedrijf moet je voor advies studie of verkoop zeker bij valumax zijn. En telefoontje we nog steeds liever eerst een persoonlijk contact en we leggen je graag uit hoe je met een installatie van valumax serieus geld kan besparen. Met vriendelijke groeten valre bers zaakvoerder valu.