Menu Sluiten

Verlichting Masten

Mobiele verlichting en cameramasten zijn de oplossing voor het beperken van diefstallen en geweld, het opvolgen van je werf of om een overzicht te krijgen van je evenement. Maston werkt een volledig concept uit voor uw tijdelijk project.

Verhuur mobiele verlichting en cameramasten

Mobiele verlichting en cameramasten zijn de oplossing voor het beperken van diefstallen en geweld, het opvolgen van je werf of om een overzicht te krijgen van je evenement. Maston werkt een volledig concept uit voor uw tijdelijk project.

Mobiele Verlichting en cameramasten voor elk project

Werven
Bij werven zijn onze masten de ideale oplossing voor het beperken van diefstallen of het opvolgen van uw werf. Verlies geen tijd meer met het plaatsen van verlichting en start uw werken sneller op. Daarbij zorgt de verlichting dat uw werkzaamheden 24/24 kunnen doorgaan. 

Tijdelijke opslag
Wanneer u een tijdelijke opslagplaats of terrein gebruikt heeft u ook graag beveiliging en verlichting. Onze mobiele verlichting en cameramasten besparen u onnodige kosten en wij garanderen u een snelle service. De ideale oplossing voor uw tijdelijk project.

Evenementen
Bij evenementen en festivals is beveiliging en overzicht belangrijk. Hiervoor kunnen wij verschillende opstellingen en masten plaatsen. Zo kunt u het evenement veilig laten verlopen en heeft u een duidelijk overzicht.

Voordelen van maston

Snelle service
De mobiele verlichting en cameramasten zijn eenvoudig te transporteren. Onze ervaren techniekers zorgen voor een snelle levering en installatie. Onze 24/7-service garandeert een maximale beschikbaarheid.

Toezicht op afstand
De ideale oplossing voor het beperken van diefstallen en geweld, het opvolgen van je werf of om een overzicht te krijgen van je evenement. Bekijk het videomateriaal wanneer u maar wil, waar u maar wil.

Meer info

tags: Huren Lichtmast – Huren Verlichting – Huur Mobiele Verlichting – Mobiele Verlichting – Verhuur Cameramasten – 

Wenst u meer info over verlichting masten kijk dan vlug op https://maston.be | maston.be

Camerabewaking | Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting masten

u bent hier producten harsproducten mastverlichting producten nieuws contact bedrijf pers ledlitereg nv bergstraat a middot ham belgium tel fax ledlitesireco.be mastverlichting deze mastverlichting werd speciaal ontworpen om gemakkelijk te bevestigen op ronde voorwerpen. Alzo kunnen slagbomen voor het treinverkeer duidelijk zichtbaar gemaakt worden. De mastverlichting wordt gemonteerd op een slagboom van mm diameter. Het gebruik van leds in deze toepassing is zeer belangrijk. Leds hebben een langere levensduur dan gewone lampen zijn zuinig in verbruik en stralen geen warmte uit verlichting masten prijs aanvragen Een ander voordeel is de goede schokbestendigheid van deze mastverlichting. Technische specificaties afmetingen buitenafmetingen x x mm. Verlicht gedeelte x mm. Behuizing de leds en de electronische componenten zijn in ingegoten in een alumi.

home industriele gassen gasflessen propaanbutaan lassen en solderen mastenbouw contact privacy policy contacteer ons mastenbouw en fabricatie van masten voor sportterreinen in limburg decennia sterk in de productie en verkoop van masten vos industrie is specialist in mastenbouw. U kunt bij ons terecht voor vakwerkmasten verlichtingsmasten reclamemasten en getuide masten. Vos industrie kan u een uitgebreid productenaanbod bieden in masten fabricatie van vakwerkmasten verlichtingsmasten en reclamemasten zelfdragende en getuide masten conische buismasten cilindrische en octogonale palen masten voor schuttersverenigingen boogschieten karabijnschieten bukschieten fabricatie van masten voor sportterreinen vos industrie is sterk in de fabricatie van masten voor sportterreinen. Zo prijken onze masten bi.

Mededeling over Verlichting masten

powerlocquet.com nl fr sluiten power light service verhuur over locquet nieuws contact nl fr power light service verhuur over locquet nieuws contact rental light home gt verhuur gt rental light locquet power amp light heeft een volledig gamma aan lichtmasten en armaturen voor tijdelijke verlichting. U kan bij ons terecht voor afhaling van een mobiele lichtmast tot lichtberekening en plaatsing van lichtmasten als terreinverlichting op parkings of campings. Onze verlichting is te verkrijgen met interne generator accu of te voeden op netspanning de mogelijkheden van verlichting masten voor verlichtingsprojecten van lange duur kunnen we u ook een externe generator aanbieden voor een grotere autonomie. we voorzien niet alleen de lichtmast maar bieden een totaaloplossing met stroomvoorziening plaatsing brandstofleveringen en service. Voor industrile projecten besloten ruimtes hebben we verlichting op veilige spanning noodverlichting en ballonverlichting. U kon on.