Menu Sluiten

Verlichting Parkings Oplossingen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting parkings oplossingen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Parkings Oplossingen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting parkings oplossingen

oplossingen referenties diensten over ons jobs contact download volg ons op facebook volg ons op linkedin ceratec op youtube nl fr en diensten over ons jobs contact download nl nl fr en oplossingen referenties elektrische installatietechnieken ceratec bewerkt het hele werkveld van hoogspanning tot laagspanning. Ceratec biedt de totaaloplossing voor uw elektrische installaties van ontwerp tot installatie en onderhoud en dit zowel in de industrie als in de tertiaire sector. Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren. technische bijstand ook na de installatie kunt u steeds op ons rekenen. Onze technische dienst is bereikbaar voor dringende interventies. Ook voor een ldquo design en built ldquo dossier staan we ter beschikking. infoceratec.eu previous next onze oplossing.

home realisaties referenties contact home electra technics is gespecialiseerd in elektrische installaties voor de industrieumlle tertiaire en openbare sector. Daarom volgen wij dagelijks alle nieuwe ontwikkelingen en producten op van de moderne elektrische installatie verlichting automatisatie domotica en immotica databekabeling brand en inbraakdetectie ventilatie bordenbouw hoogspanning en hernieuwbare energie verlichting parkings oplossingen offerte aanvragen Elektrische installatie onze ervaren installateurs zorgen voor kwaliteit comfort en veiligheid in de meest complexe elektrische installatie. U kan rekenen op een klantgerichte aanpak waar gezamenlijk naar de beste prijskwaliteit oplossing wordt gezocht binnen een vooropgestelde planning. Verlichting een goede verlichting maakt het werken in kantoren en productieruimtes aangenamer en zorgt.

De discipline van Verlichting parkings oplossingen

browser niet ondersteund je gebruikt een oude browser die wij niet meer ondersteunen. Overweeg het gebruik van een moderne webbrowser zoals microsoft edge google chrome of firefox voor de beste websiteervaring. Nl fr franais er deed zich een fout voor bij het inloggen. Vermoedelijk heb je jouw gebruikersnaam of paswoord verkeerd ingevuld. Zorg ervoor dat je ze precies invoert zoals ze zijn inclusief hoofdletters en kleine letters. Een andere mogelijkheid is dat cookies uitgeschakeld zijn in de instellingen van je browser Enige aanwijzing over verlichting parkings oplossingen Gebruikersnaam wachtwoord wachtwoord vergeten blijf ingelogd toepassingen privwoningen tuinterrasinloopdoucheopritgarage horeca grootkeukenssanitaire ruimtesbuitenaanlegondergrondse parkings en platte dakenbuitenparkings industrie productieruimteslaad en loszonesondergrondse parkings en platte dakenbuitenparkingsafbraak en recycling kantoren en gebouwen grootkeukenssanitaire ruimtesbuitenaanlegondergrondse.