Menu Sluiten

Verlichting Van Bedrijfshallen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van bedrijfshallen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Bedrijfshallen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van bedrijfshallen

logo over cpc wie zijn wij onze visie onze missie de toekomst referenties prive referenties industrie contact producten zonnepanelen zonneboilers led verlichting infrarood verwarming laadpalen voertuigen emobility energy audits solaredge offerte partners led flood light . Led verlichting energie zuinig en goed voor het milieu . Deze lamp is geschikt voor allerlei floodlight toepassingen zoals in tolstations benzinestations uitlichten van gevels pleinen stadions kades bedrijfshallen enz… De lichtbron is een hoog vermogen keramische multichip led voorzien van met een gepatenteerd koellichaam. De lamp bestaat uit een massieve aluminium body van een hoge kwaliteit. Het geheel is water en stofdicht en is corrosiebestendig behandeld met een poedercoating. Dankzij een luchtcirculatie vanuit alle richtingen wordt een zeer degelijke warmtegeleiding verkregen waardoor de bedrijfstemperatuur van de led op peil wordt gehouden wat de levensduur ten goede komt verlichting van bedrijfshallen zijn in trek Ons bedrijf over ons referenties prive referenties zakelijk advies offertes contact volg ons blog naar mobiele site volg .

skip to content ttelektro electriciteit bedrijfsautomatisatie airco menu times expanded collapsed home airco plaatsing van airco airco realisaties fujitsu airco verlichting industrile werken verwarming vacatures wie zijn wij contact wie zijn wij ttelektro is misschien relatief nieuw als naam maar we bestaan uit een groep mensen die allen meerdere jaren ervaring hebben in de installatie van elektriciteit. Ook onderhoud en herstellingen aan productiemachines in een industrile omgeving gaan we niet uit de weg. Wat doen wij naast conformiteitswerken bouwen van algemene laagspanningsborden en verlichtingen in bedrijfshallen kantoren showrooms doen wij ook de aansluiting van machines. Verder kan u op ons rekenen voor het onderhoud en herstellingen. Ook voor bedrijfsautomatisatie kan u op onze diensten rekenen. Zo nemen wij onder andere de troubleshooting en optimalisaties van uw machinepark voor onze rekening Wat verstaan we onder verlichting van bedrijfshallen Plaatsen van frequentie sturingen op pompen ventilatoren teneinde de nodige energiebesparingen te verwezenlijken is voor ons vertr.

Meer info over Verlichting van bedrijfshallen

home info service portfolio contact jobs afspraak verlichting home info service portfolio contact jobs afspraak van armaturen tot verlichting in bedrijfshallen. Wij hebben de nodige kennis om uw verlichtingsproject in goede banen te leiden. Bij het kiezen van de juiste verlichting houden we tijdens onze lichtstudie rekening met o.a. De veiligheid het energieverbruik de warmteontwikkeling lichtefficintie en uitstraling. Tevens raadt bae solutions zijn professionele klanten aan om bij de installatie van kantoren werkplaatsen bedrijfshallen en magazijnen steeds met duurzame en kwalitatieve led verlichting te werken. Naast de lichtstudie staan wij ook in voor het ontwerp en de installatie. Industrile verlichting verlichting van nieuw en zelfbouw woningen lichtstraten tuinverlichting buitenverlichting verlichting van winkels kantoren banken .. Verlichting van magazijnen bedrijfshallen en depots vervanging van elektrische aanleg bij renovaties en verb.