Menu Sluiten

Verlichting Van Culturele Gebouwen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van culturele gebouwen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Culturele Gebouwen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van culturele gebouwen

grote steenweg berchem tel fax tel fax home nieuws contact tecon groep voorstelling bureau vaardigheden referenties vacatures referenties raquo sport cultuur nieuwbouw kleedkamers en cafetaria sportzone beveren opdrachtgever gemeente beveren architect d architecten melsele ontwerp verwarming amp ventilatie alternatieve energie voor warm water en elektriciteit productie elektriciteit verlichting sanitair ontwerp realisatie koninklijke maatschappij voor dierkunde antwerpen renovatie perk tarkin amp targeiten yaks kamelen verwarming ventlatie elektriciteit toegangscontrole enz . Middot renovatie perk tarkin amp targeiten ndash middot renovatie perk yaks ndash middot ombouw perk kamelen tot leeuwenverblijf ndash renovatie zeehonden bassin ndash nieuwbouw sporthal koninklijk at.

home over ons realisaties jobs contact de meerwaarde van samenwerken met edf elektriciteitswerken zit hem in de details n in het eindresultaat. Voor elk project gaan we namelijk op zoek naar de allerbeste nieuwe technologien verlichting van culturele gebouwen verdient geld voor jou Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken en zien we strikt toe op een feilloze uitvoering van de werken. Zo gaan we voor honderd procent kwaliteit in alles wat we doen De prijsbepaling van verlichting van culturele gebouwen cc de singel antwerpen kunstencentrum de singel is een begrip in binnen en buitenland en een van de belangrijkste antwerpse culturele gebouwen. Vanwege de complexe constructie de veelheid aan gebruikte technieken en de hoge afwerkingseisen was de elektrische installatie een werk van hoge complexiteit. In opdracht van de artesis hogeschool en het fonds voor culturele infrastructuur integreerde.

Bericht over Verlichting van culturele gebouwen

home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact nl en fr eunomia ondernemingsloket ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder nace codes zoeken verwerking en conservering van vlees exclusief vlees van gevogelte slachten van dieren productie van vers vlees als hele dieren of in delen productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor consumptie verwerking van slachtafvallen en krengen productie van vleesmeel en poeder en van beendermeel. bewerking van natuur.