Menu Sluiten

Verlichting Van Expositieruimtes

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting van expositieruimtes kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Van Expositieruimtes

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting van expositieruimtes

producten producten raquo het product alle zoekresultaten weergeven de ondernemingnewsproductenlichtoplossingenservicecontact opmeting van de verlichting van picasso s harlekijn gelieve u te registreren om de studie per kerende te ontvangen. Studie opmeting van de verlichting van pablo picassorsquos ldquoharlekijnrdquo om waardevolle kunstwerken in musea optimaal in scegravene te zetten moeten niet alleen architectonische en artistieke aanspraken worden vervuld ook de bescherming van de kunstwerken mag nooit uit het oog worden verloren. De technische universiteit tu darmstadt heeft in opdracht van zumtobel de kwaliteit van verschillende lichtbronnen aan de hand van een reeumlel kunstobject getest verlichting van expositieruimtes passend voor uw onderneming De studie toont het volgende het gebruik van de moderne ledtechnologie vermindert de uv en infraro.

contact klanten aan het woord projecten in de kijker nl fr offerte aanvragen vraag vrijblijvend een offerte schade schade online aangeven vraag vrijblijvend een offerte toggle navigation home over ons ons aanbod nieuws contact klanten aan het woord projecten in de kijker nederlands project in de kijker egliseum ieper andere projecten in de kijker hedendaagse woonschuur in nukerke svm heilig hart van mariainstituut te schilde t leeuwke te waregem kazerne dossin malines egliseum ieper zorgdorp de pastorij passiefhuisstandaard op grote schaal gemplementeerd input output architecten wellington hippodroom oostende elisabethzaal in antwerpen een huis in een bos uitbreiding vrijstaande eengezinswoning via toevoeging volume in staalskelet ter poele brugge bekijk d.

Meer info over Verlichting van expositieruimtes

engineers diensten stabiliteit gebouwtechnieken duurzaamheid bouwakoestiek referenties wonen leren werken ziekenhuizen nieuws team relaties jobs bim modelleur stabiliteit upload cv senior stabiliteitsingenieur upload cv bim modelleur technieken upload cv ingenieur gebouwtechnieken upload cv prefab modelleur upload cv ingenieur akoestiek upload cv contact offerte diensten gebouwtechnieken gebouwtechnieken macobostabo ontwerpt hvac elektrische data domotica en sanitaire installaties lees meer over verlichting van expositieruimtes Hierbij verzoenen wij de wensen van de gebruiker m.b.t. Energieverbruik duurzaamheid onderhoudskosten met betrouwbaarheid van de technische installaties. Correcte dimensionering opmaak van lastenboeken en meetstaten budgetramingen en de nauwgezette opvolging van de uitvoering kunnen tot ons takenpakket behoren. Naast onze traditionele dsoftware werken we voor onze studies meer en meer met bim building informat.