Menu Sluiten

Verlichting Voor Sportvelden

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting voor sportvelden kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Voor Sportvelden

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting voor sportvelden

.. Infoelecdvc.be home activiteiten certificering referenties vacatures contact select page lichtarchitectuur elec d.v.c. N.v. Kan u alle soorten verlichting op maat presenteren. Ons bedrijf biedt u oplossingen en nieuwe ideen op het gebied van lichtarchitectuur zoals het aanstralen en of verlichten van gevels kunstwerken sportvelden en parkings. Hierbij wordt steeds gewerkt met de nieuwste technologien zoals led verlichting. In samenspraak met de opdrachtgever wordt er een uitgebreid lichtplan en lichtstudie op maat van uw verwachtingen opgemaakt verlichting voor sportvelden prijs Ook met de kerstperiode kan men bij ons terecht voor de installatie en verhuren van sfeerverlichting en kerstverlichting. Wij hebben kennis over het uitgebreide assortiment van professionele verlichtingsproducten.

kindt technics projecten diensten contact offerte offerte diensten verwarming renovatie nieuwbouw installatie en onderhoud particiliere industrile verwarming gas mazoutverwarming radatioren convectoren vloerverwarming ventilatie cd systemen sanitair renovatie nieuwbouw installatie en onderhoud particuliere industrile installaties waterverzachters filters sanitaire toestellen en meubelen electriciteit renovatie nieuwbouw installatie en onderhoud algemene verlichting particuliere industrile installaties zwembadtechnieken zwembaden en zwemvijvers algemene filterinstallaties pompen waterbehandelingen liners winter zomerafdekkingen ledverlichting en klassieke verlichting tuinverlichting verlichting van priv .

Data over Verlichting voor sportvelden

nederlands franais english realisations contact nederlands franais english realisations contact arcos uw partner in openbare verlichting arcos werd in opgericht als een bedrijf gespecialiseerd in bekabeling en bedrading van verlichtingstoestellen. Na verloop van tijd hebben we ons toegespitst op de markt van de openbare verlichting met specialisatie van masten voor publieke ruimtes sportveldmasten en vlaggenmasten al dan niet inclusief verlichtingstoestellen en plaatsing De toekomst over verlichting voor sportvelden ons team producten verschillende toepassingen verschillende producten naargelang uw wensen afhankelijk van de functie eindbeeld en budget kunnen wij u diverse voorstellen aanbieden. Hieronder kan u als leidraad enkele realisaties terug vinden. Functionele masten decoratieve masten specials sportveld masten vlaggen masten timberlab functionele masten budgetvriendelijke kwaliteitsmasten wanneer prijs voorrang heeft op esthetiek spreken we van functionele masten. Deze zijn in verschillende materialen vormen en maten beschikbaar zowel cilindrisch conisch octo.