Menu Sluiten

Verlichting Voor Ziekenhuizen

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over verlichting voor ziekenhuizen kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Verlichting Voor Ziekenhuizen

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting voor ziekenhuizen

home verlichtingsprojecten over ons partners contact uw partner voor elk verlichtingsproject verlichting voor interieur en exterieur nieuw adres wantestraat oostrozebeke verlichting voor ziekenhuizen zijn zeer gewild Nieuw telefoonnummer popup modal builder design edit area projectbegeleiding u zoekt hulp bij het kiezen van verlichting wij bieden u een a tot z service aan. Opmeten een plan op maat en opvolging tot na de levering en installatie. Lees meer over ons interieur en exterieur zowel voor interieurverlichting als buitenverlichting kan u bij bis lighting terecht. U kan niet enkel kiezen uit een ruim standaard gamma maar ook maatwerk is mogelijk. Bekijk onze realisaties betrouwbare partners om u de beste kwaliteit prij.

home over ons producten portfolio news contact verdeler van led verlichting en elektronische componenten lumotronic werd in opgericht als internationale verdeler van elektronische componenten voor de industrie. Daarnaast is het bedrijf zich gaan specialiseren als internationale verdeler van exclusieve hoogwaardige led verlichting. Onze klanten bestaan vooral uit groothandels en verlichtingsspeciaalzaken. Bezoek onze online shop voor productinformatie en bestel uw producten na registratie online. Onze missie aanbieden van hoogwaardige kwalitatieve led verlichting en elektronische componenten. Waarbij we het productieproces zeer nauw opvolgen. Ook wordt er een kwaliteitsproef uitgevoerd om de opgegeven kwaliteitsgarantie te behouden en te verbeteren Een alternatief voor verlichting voor ziekenhuizen Onze visie adviseren en creren van de beste producten voor winkels ziekenhuizen residentile toepassingen professionele licht conceptwinkels architecten lichtadviseurs . Onze waarden de ervaring technische ondersteuning en het progressieve karakter zijn de drijvende kracht van het bedrijf. Blijf op .

Kennisgeving over Verlichting voor ziekenhuizen

skip to main content over ons nieuwbouw industrie buitenverlichting contact menu over ons nieuwbouw industrie buitenverlichting contact buitenverlichting wij voorzien buitenverlichting in parkings rusthuizen scholen ziekenhuizen parken industrile ruimtes referenties uza edegem rvt st. Jozef rumst groenservice nijlen federale politie asse rivierenhof deurne de notelaar beveren portfolio copy madebo bvba wordpress theme by kadence themes .