Menu Sluiten

Werkplekverlichting

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project.

Werken met licht is puur specialistenwerk. Dat weten we bij Fosfari als geen ander en daarom maakt onze expertise het verschil. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, lichtontwerpers en technisch ondersteuners plaatsen we uw ruimte in het gepaste licht.

Met het gepaste licht maken we een ruimte groter, kleiner, veiliger, gezelliger. Van woning naar kantoor of fabriekshal, van dorpsplein of station. Elke omgeving vraagt om haar eigen lichtplan. We volgen daarbij een duidelijke filosofie: niet de lichtbron zelf is doorslaggevend, maar wel het effect ervan op diegene die er leeft, werkt, ontspant, slaapt.. “Form follows function” is ook ons adagium.

Toepassingen

Lichtstudie / Lichtontwerp

Fosfari heeft bijna 20 jaar ervaring in het ondersteunen van architecten, ontwerpers en ingenieurs bij het realiseren van hun projecten. Het ontwerpteam van Fosfari heeft meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de verlichtingsindustrie. We helpen architecten, ontwerpers en planners bij het realiseren van projecteisen vanaf de conceptfase, of adviseren over de beste armaturen en oplossingen om de gewenste lichteffecten te bekomen binnen de beperkingen van een bepaalde toepassing. 

88107988810798

More info

tags: Lichtexperts – Straatverlichting – Veiligheidsverlichting – Verlichting Van Kunst – Huisverlichting – 

Wenst u meer info over werkplekverlichting kijk dan vlug op https://www.fosfari.be/nl | Werkplekverlichting

Verlichting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Werkplekverlichting

home nieuwbouw renovaties domotica huishoudapparatuur blog route amp contact volg ons op vraag uw gratis offerte aan oktober energieefficinte verlichting in uw kantoorgebouw deel deze post voor commercile gebouwen is het belangrijk een mooi evenwicht te vinden tussen de functionaliteit het decoratieve aspect en de sfeer die verlichting brengt in het bedrijfsgebouw. Veel hangt af van de aard van de bedrijfsactiviteit om dit evenwicht te bepalen. Flexibiliteit is hier zeker niet weg te denken werkplekverlichting voor meer omzet Zo dient men rekening te houden met lichtsterkte kleurweergave kleurtemperatuur natuurlijke lichtinval contrast reflectie comfort energieefficintie en lichtsturing. Het is dus zeker aangeraden om je verlichtingskeuze op voorhand goed onder de loep te nemen. D.m.v. Een energieefficinte verlichtingsoplossing in een nietwoongebouw kan men mogelijk tot besparen op het elektrisch verbruik. Ledverlichting is hierbij niet meer weg te den.

buro kantoorinrichting recente realisaties aanpak contact diensten meubilair akoestiek trends acties inrichtingen totaalinrichtingen van uw kantoorgebouw wij richten uw kantoorgebouw in tot een futureproof aangename en stimulerende omgeving om te werken en te leven voor uw huidige werknemers n het talent dat u wenst aan te trekken. Space planning space planning van uw werkplekken vergaderzalen circulatieruimte kantine ontvangstruimte krijgt extra aandacht en wordt samen met u vormgegeven. Op uw maat wij gaan op zoek naar de kantoorbeleving die het beste bij uw wensen en noden past om zo een plek te creren waar het aangenaam werken en leven is. Het nieuwe werken waar mogelijk passen wij de filosofie van het nieuwe werken toe waarbij we de werkruimtes aanpassen aan de activiteiten die er uitgevoerd worden. Werknemers willen zich betrokken en gestimuleerd voelen. Duurzaamheid wij geven.

Vragen over Werkplekverlichting

overslaan en naar de inhoud gaan ibw boekbinderij home over ibw onze oplossingen werken bij ibw nieuws contact nl fr u bent hier home nieuws ibw kiest voor led ibw kiest voor led .. Ibw heeft recentelijk de volledige productiehal van ruim .m voorzien van led verlichting bekijk ons aanbod van werkplekverlichting Dit omvat de vervanging van de bestaande tl verlichting door nieuwe led armaturen wat een energiebesparing moet opbrengen van . Naast deze evidente besparing in energiekosten betekent dit ook een duidelijke besparing in onderhoudskosten gezien de gemiddelde levensduur van de led lampen jaar bedraagt. Dit project is ook gepaard gegaan met een analyse van de werkplekverlichting met een homogene en veel zuiverdere verlichting van de werkposten als resultaat. Kortom ibw slaat met dit project een driedubbele slag een positieve impact op ecologisch v.